Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

2 σε 1 και συμφέρει!

Σήμερα θα σας δείξω μια εναλλακτική πρόταση, κάτι που πολλοί μπορεί να το έχετε δει, αλλά δεν πειράζει! Μου το έδειξε η αδελφούλα μου, κι είχα μείνει αποσβολωμένη, με το στόμα ανοιχτό, έτσι όπως πιθανότατα, θα μείνετε κι όσοι δεν το έχετε ξαναδεί! Η ιδέα έρχεται φυσικά από ένα κατάστημα στην συμπρωτεύουσα, δεν ξέρω γιατί, αλλά το περίμενα. Απολαύστε το!



Σκεφτείτε το, μην το απορρίπτετε έτσι ελαφρά τη καρδία, οι καιροί είναι δύσκολοι! Και στην τελική, γιατί παίρνουμε σαμπουάν δυο σε ένα, και σαμπουάν και conditioner μαζί, εδώ ο άνθρωπος δίνει και καναπέ και φέρετρο, συμφέρει!

Γελάω τόσο πολύ που λέει: "Κι όταν έρθει η ώρα, σε βάζουν μέσα και πας για τον άλλον κόσμο!"  και φυσικά το σάβανο είναι δώρο! Μην ξεχνιόμαστε! Επίσης να θυμήσω ότι στον καναπέ μπορείτε να κάνετε και σεξ λέει ο κύριος... Εμπνέει λέμε το έπιπλο, είναι για πολλές χρήσεις! Μαζεύω παραγγελίες, ποιος θα δηλωθεί πρώτος;;;;;

7 σχόλια:

  1. Καναπές "Το καλό ταξίδι"... Μπρρρρρρρρ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγώ το παίρνω μόνο σετάκι με πολυθρόνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. D αγαπημένε, μαλλον αυτό θα είναι το όνομα του μαγαζιού! Γραφείο τελετών: Το καλό ταξίδι!

    Fm, τι να βαλει ρε στις πολυθρονες; κανα μανουαλι...;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μαγαζί θα μπορούσε να λέγεται "Το γρήγορο φτυάρι" ή "Ταξίδι στο άγνωστο" ή "Το χώμα το ελαφρύ" ή ακόμη "Αν σας πάρει ο ύπνος στον καναπέ, καληνύχτα για πάντα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το τελευταίο είναι απλώς θειικό! λίγο μεγάλο για ταμπέλα απέξω, αλλά μέσα κάπου θα μπορούσε να το γράψει! τέλειο! έγραψες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Αν σας πάρει ο ύπνος στον καναπέ, καληνύχτα για πάντα" xa xa xa ακόμα γελάω... και με παίρνει συχνά ο ύπνος στην τηλεόραση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αχου... να τα αποφευγουμε πια αυτα! οχι υπνος στον καναπέ! Δεν βλέπεις εδώ τι μπορεί να πάθεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή